Twee op twee voor Gilles Nuytens in Grand Prix Torhout

Twee op twee voor Gilles Nuytens in Grand Prix Torhout

Afgelopen weekend ontving de New Flandria Ranch in Torhout opnieuw heel wat starters. Op zaterdag avond sprong Gilles Nuytens voor de tweede week op rij naar de 1.30m Grand Prix winst. Nuytens eiste zo een deel van de extra prijzenpot op. Samen met Elando Ct (Diarado) hield de West-Vlaming de concurrentie achter zich.

Pony amazone, Aline Sercu maakt momenteel furore in de Pony  Trophy ranking en volgde in deze Grand Prix op de tweede plek met Darranty by Mdl (Warrant). Leslie Goethals vervolledigde het podium met onder het zadel haar vertrouwde Car Love Epona.

Het paar werd opgevolgd door Hendrik Denutte. In het zadel van Up to sky bleef Denutte Johan Demolder met Dieter voor.

In het zadel van  La Belle van Sombeke (Houston) snelde Aline Sercu wel naar de eindwinst in de 1.20m rubriek. Sercu verwees zo met bijna één seconde verschil, Paris Vandousselaere naar de tweede plek. In het zadel van Non Stop bleef Vandousselaere Karel Aerens met Desir d'Or vh Bellehof voor.

Isabel Debeuf schreef de 1.10m winst op haar naam met Narco. Opnieuw sprong Aline Sercu op het podium. Sercu loodste haar La Belle van Sombeke naar de tweede plaats voor Maxine Gaelens met Jeandoctro Deceuninck.

Op zaterdag sprong Chanel de Lombaerde naar de eerste 90cm winst met New Victory Z.

Alle resultaten