Podium voor Gregory Wathelet in YH bij de Peelbergen

Podium voor Gregory Wathelet in YH bij de Peelbergen

Gregory Wathelet toonde zich sterk in de Peelbergen en werd derde in de rubriek voor zeven- en achtjarige paarden. Gisteren wist hij zich ook al te plaatsen en werd zevende met Flagship de hus (v. Windows vh Costersveld).

Maar liefst 107 combinaties kwamen aan de start in de zeven- en achtjarigen rubriek, waarin onze landgenoot Gregory Wathelet naar brons kon rijden met Flagship de hus (v. Windows vh Costersveld). Nog een andere Belgische combinatie, Niels Bruynseels en Ratina Delta Z (v. Ramiro Z) plaatste zich en eindigde op dertien. Wathelet plaatste zich een tweede keer en werd nog eens twintigste op Shergan des Vergers Z. Equteam Rider, Caro-Belle de Hornois klasseerde haar in het zadel van Qees van den Dael (v. Iron Man van 't Meulehof) op 26.

De Franse ruiter Julien Anquetin nam de winst met Fun d'elle (v. Maloubet de Pleville) en was ruim één seconde sneller dan Skye Morssinkhof met Qoachella (v. Mosito van het Hellehof).

Vijf- en zesjarige paarden 

Rond dezelfde tijd werd de rubriek van 5/6 jarige paarden gereden, waar Leonie Peeters zich net niet kon plaatsen met Riet Van d'Abdijhoeve (v. El Torreo de Muze). Lara Eggermont volgde op zeventien met Tattoo Ap Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Manuel Thiry bleef foutloos op zowel Grimaldi van het Keizershof Z (v. Grand Slam VDL) als Charming Boy Sdw Z (v. Comme Il Faut). 


Bekijk hier de resultaten