Tom Mertens maat te sterk in klasse Z LRV Weelde-Ravels

Tom Mertens maat te sterk in klasse Z LRV Weelde-Ravels

In de klasse Zwaar was Tom Mertens duidelijk de sterkste combinatie met Jarobi van het Eelshof. Zij hielden als enige alle balken in de lepels.

Zes combinaties kwamen aan de start van de klasse Zwaar, vijf van hen mochten barrage rijden. In die laatste schifting was het enkel Tom Mertens die geen fouten maakte op Jarobi van het Eelshof. Jeroen Van Den Eynde kon op Miss Fine (v. Thunder van de Zuuthoeve) een snellere tijd neerzetten maar bekocht dat met een springfout waardoor ze op twee eindigden. De derde plaats werd ingevuld door Michelle Malisart en Iemmy vd Ponyhoeve. Van Den Eynde werd nog eens vierde op Nintendo (v. Thunder van de Zuuthoeve) en bleef voor op Dennis Van Den Heuvel met Othinka van 't Lusthof. 

Klasse Midden

Ook in de klasse Midden kon slechts één combinatie erin slagen de barrage foutloos af te ronden. Julie Jacobs leidde Quatro de Toxandria foutloos naar de finish met enkel Yoren Maes als concurrentie met Rebelle 'M. 

Klasse Licht

Maes had in de proef over 1.10m meer geluk en sprong naar de overwinning op Paphos van de Kiekenboer. Terwijl Hanne Goris zilver greep op de rug van Notify Castanoo kon de amazone uit Merksplas ook het brons veroveren met Inturana. 

Alle resultaten