Tom Camerlijnck schrijft Krismar Grote Prijs op naam in Kortemark

Tom Camerlijnck schrijft Krismar Grote Prijs op naam in Kortemark

Bij Stal De Ark verzamelde het afgelopen weekend de ruiters van de WVUR. Op zaterdagavond kwam de Krismar Grote Prijs op naam van Tom Camerlijnck. 

Met de 7-jarige Cancun de Vy Z, een dochter van Corydon van T&L, was Camerlijnck een van de negen finalisten in de 1.25m hoge barrage en stuurde het fokproduct van Yves Vilain naar de zege. Daarnaast had Camerlijnck nog een ijzer in het vuur en landde ook op drie in het zadel van de Toulon-nakomeling Gaudi de Hus. Daartussen op twee noteerde Vic Pintelon zich met de 8-jarige Stanley vd Hunters Z (Hunters Scendix). 

Voor Kelly Dhondt en Marielle de Vauxelles (Va-Vite) was er de vierde plaats voor Sarah Ver Linde en Caram'belle vd Barre Hoogte Z (Carambolle vd Hunters). 

Op een hoogte van 1.15m was het Jonah Becu die de Result Equine Prijs in de wacht kon slepen met de 7-jarige Rigolade van Hof Ter Boone (Vleut, fokker: Johan en Marleen Vandamme - Couvreur). Emma Gilgemyn en Happy Lady de Winghe (Lancer II) werden tweede gevolgd door Julie Devloo met Kaylinn K (Connect) op drie. 

Marie Dekersgieter wint de Fun Tour

Op zondag werd de Fun Tour afgewerkt met 1.10m hoofdwinst voor Marie Dekersgieter in het zadel van de 7-jarige Rozalie vd Hoeve Klein Goed Te Gavers (Harley VDL). Awana Ramael rekende op de 8-jarige Quinette Ma (Absolute Tobiano) om tweede te worden voor Yente Pauwels en Javaro (Calvaro) op drie. 

De 1m Jeugdcriterium werd gewonnen door Lars Annys in combinatie met Double Trouble. Op twee kwam Emily Dereere met Katharina van de Durmstede (Equistro) en op drie Jorn Bruyneel op Ciara vh Lepelhof Z (Casanova). 

Thibault van Hollebeke zegeviert in Pony Jeugdcriterium

Het hoogste jeugdcriterium voor pony's werd afgewerkt over een hoogte van 1.10m en werd gewonnen door Thibault van Hollebeke en de hengst Gigolo. Enkel zij werkten foutloos af. Noor de Rous en Nero van het Pleintje (Ten Ankers Jerolianca) behaalden de tweede plaats voor Jitske Vantieghem en Coolfin King of Hearts (Village King). 

Nils Desplenter won de 1m Jeugdcriterium in het zadel van de 9-jarige Jaconda. Margot Debussche stuurde de BWP hengst Vasco Optimus, een nakomeling van Goliath vd Groeneweg, naar twee gevolgd door Lisette Debucquoy en Natano (Il Natrio vd Zwartbleshoeve) op drie. 

Resultaten