Thomas De Cock regeert in Westdorpe

Thomas De Cock regeert in Westdorpe

Ook in Westdorpe werd er afgelopen weekend gereden voor de LRV medailles. In de hoogste klassering, de klasse Z sprong Thomas De Cock met Lanson-R (Echo van 't Spieveld) naar de zege.

Slechts twee combinaties slaagden erin de ultieme herkansing foutloos af te werken. De Cock bleef daarbij net geen twee seconden voor op Ivan Van Hove met Merijn van de Dielaerthoeve (Fantomas de Muze). De snelste chrono kwam op naam van Steven Verwaeren met onder het zadel Namaco van't Keldertje.

Samen met de Bamako de Muze-nazaat sprong Verwaeren echter één balk tegen de grond, wat resulteerde in de derde plaats. Jonas Van Leuven volgde met Cameron Z op de vierde plek voor Stef Robberecht met Duro van Hof ter Naillen.

In de Klasse M regeerde Tim De Loose met Finesse de la Vie Z (Flipper d'Elle). De springruiter volgde zichzelf op met onder het zadel Mimosa de la Vie Z. Joer Van Bockstal vervolledigde het podium op de rug van Ginger VB.

De klasse L kwam op naam van de Z-winnaar, Thomas De Cock. Samen met Jolie van 't Hof te Ruyte (Toulon) bleef hij Bart Temmerman met Deff Leppard en Phaedra Polfliet met Oraline van Prinseveld voor.

Alle resultaten