Thibeau Spits wint in Genève

Thibeau Spits wint in Genève

Thibeau Spits won net in Genève de proef voor U25. Hij deed dit met Bellissimo Z. 


QUICK RESULT

1. Thibeau Spits - Bellissimo Z

2. Filippo Marco Bologni - Quidich de la Chavee

3. Harry Allen - Dancing Queen Z


Een enkel parcours van 1.45m, waarbij tijd en uiteraard strafpunten de doorslag geven. Dat was de opdracht in Genève, Zwitserland deze middag voor ruiters onder de 25 jaar. Onze eigen Thibeau Spits won de proef. Met Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) ging hij foutloos over het hout in een tijd van 57.04. De Italiaan Filippo Marco Bologni volgt bijna een seconde later met President-nazaat Quidich de la Chavee in 58.02. 

Harry Allen sluit voor Ierland met Dancing Queen Z (v. Dulf van de Bisschop), het tweede Zangersheide fokproduct in de top drie, met een foutloze tijd van 59.13, diezelfde top drie af. 

Op de vierde plaats vinden we de Mexicaan Carlos Hank Guerreiro, met H5 Quantador 3 (v. Quinta Real) zet hij een tijd van net iets meer dan een minuut op de klok.  Sophie Hinners sluit voor Duitsland met een tijd van 62.04 de top vijf af. Ze deed dit met Carlotaa 212, een Contagio-dochter. 


Ook Emilie Conter deed mee aan deze proef en reed in de prijzen. Met Pampero (v. Chacco Blue) springt ze een foutloze ronde in 63.16, uiteindelijk goed voor een tiende plaats.  


Resultaten