Thibault Philippaerts onverbeterlijk in Gorla Minore, Jeroen Appelen viert mee

Thibault Philippaerts onverbeterlijk in Gorla Minore, Jeroen Appelen viert mee

Nadat de tweede jongste telg van de familie Philippaerts gisteren nog schitterde in 1.50m hoge Longines Ranking-proef, zet hij opnieuw een zege op zijn naam. In de 1.40m hoge proef was hij de beste met Crystal Claire (v. Cristallo I). 

In deze rubriek met barrage was Philippaerts de snelste met de achtjarige Crystal Claire (v. Cristallo I), zij kwamen in 36,16 seconden over de finish. Maar zij waren niet het enigste Belgische duo die wist te scoren, ook Jeroen Appelen deed het uitstekend en werd vierde op de eveneens achtjarige Demerald R Z (v. Diamant de Semilly). Binnen de top tien zagen we Thomas De Wit op negen met Ice Twin Girl DW Z (v. I'm Special de Muze). Zij bleven voor op Fabienne Daigneux die de top tien besloot met Bb d'Fee Sauveniere Z (v. Balou du Rouet). 

Volledige uitslag

Jeroen Appelen snelt naar overwinning

Eveneens over 1.40m hoge hindernissen was het Jeroen Appelen die zegevierde in het zadel van Nando vd Bisschop (v. Untouchable). In deze rubriek stond hij eenzaam als Belgische combinatie bovenaan. Celine Schoonbroodt kreeg twee fouten aangerekend met Coseno-Blue Ps (v. Conthargos) en werd negentiende. 


Volledige uitslag


Foto©: Philippaerts - We Live Horses