Thibault Philippaerts glundert op drie in Grote Prijs kwalificatie van Maastricht

Thibault Philippaerts glundert op drie in Grote Prijs kwalificatie van Maastricht
Thibault Philippaerts legde meteen de lat hoog in de spannende barrage van de CSI4* Grote Prijs kwalificatie in Maastricht en ging naar huis met het brons!

Met drie van de tien finalisten in de barrage lagen de kaarten goed geschud voor ons land in de CSI4* Grote Prijs kwalificatie van Maastricht. Gilles Thomas was als eerste aan de beurt in het zadel van Puskas de Kalvarie (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z). Het duo rondde af met een springfout en een tijd van 32,70s. Als tweede kwam Jos Verlooy aan het werk op Nixon van 't Meulenhof. De tienjarige zoon van Denzel van 't Meulenhof tikte eveneens het hout aan en stopte de klok op 43,75s. Thibault Philippaerts mocht als derde en meteen als laatste Belg aan de start in het zadel van Jumper d'Oase (Cardento, fokker: Fr. Kommers). Zij zorgden voor de eerste foutloze rit en klokten af op 32,32s. 

Frank Schuttert verbeterde meteen erna de tijd naar 31,72s op Gream (Verdi TN).  Het duo moest hun leiderspositie niet meer afgeven. Enkel Harrie Smolders kwam nog dicht in de buurt in het zadel van Deesse de Kerglenn (Mylord Carthago, fokker: Alain Richard) maar besloot op twee. 


Resultaten