Thibault Philippaerts en Obama de La Liniere openen WB Madrid met een knal!

Thibault Philippaerts en Obama de La Liniere openen WB Madrid met een knal!

De aftrap voor de Wereldbeker in Madrid is gegeven! De CSI5*-W 1.45m rubriek leverde meteen een Belgisch topresultaat op gereden door Thibault Philippaerts en Obama de La Liniere! 

Op de negenjarige hengst van Marius Claudius werkte Philippaerts het 1.45m hoge parcours vlekkeloos af. Het fokproduct van Jeroen Lissens bleef keurig van het hout af en het duo klokte af op 51,84s, wat goed was voor de vierde plaats. Jordy van Massenhove nam ook een uitmuntende start met de even oude Olympic van de Padenborre (Baloubet du Rouet, fokker: Andre Leemans) en kwam na een foutloze rit op acht. 

De overwinning was voor een sterke Julien Epaillard in het zadel van Cancun Torel Z (Cosinhus) van fokkerFrancois Xavier Guyard. Het paar finishte in een razend snelle tijd van 47,92s. Maikel van der Vleuten volgde met twee seconden achterstand op twee met Elwikke (Eldorado vd Zeshoek, fokker:C.A.M. van den Oetelaar & E. vd Vleuten). De top drie werd afgewerkt door de Italiaan Francesco Turturiello en Quite Balou (Quite Capitol, fokker: Montis Sp). 


Resultaten