Tara Dhollander schittert bij het Barelhof

Tara Dhollander schittert bij het Barelhof

Afgelopen weekend verzamelden de jonge springpaarden en lokale combinaties bij het Barelhof in Destelbergen. In de 1.25m hoofdrubriek snelde Tara Dhollander met de zevenjarige Kannan-zoon, Quintero Van de Vossenhoek.

Samen met de BWP-ruin snelde Dhollander als enige foutloos door de finish in minder dan 25 seconden. Op minder dan een seconde verschil volgde Shany Van der Jeugt met onder het zadel Quando Van 't Veldeken (Dieu Merci van T&L). Enkel deze twee duo's wisten een dubbele nulronde neer te zetten. In deze twee fasen vervolledigde Yelina Vanthomme de top drie in het zadel van de Kato TZ-merrie, Qualite vd Donkhoeve.

In de 1.15m rubriek sprong Yelina Vanthomme naar de winst met haar BWP-merrie, Qualite vd Donkhoeve. Op ruim twee seconden volgde Michiel Meskens met zijn eigen gefokte Qarrasco Van de Plataan (Taran de la Pomme). Tara Dhollander en Quintero Van de Vossenhoek werkten de top drie af in het zadel van Quintero Van De Vossenhoek (Kannan).

Op zondag hield Amber Vandaele de concurrentie achter zich in de 1.10m proef. Op de rug van Iara VDP Z (Itackie Deux) bleef Vandaele ongeveer een halve seconde voor op Tommy Andries met Pumpkin Vd Rollebeek (Nabab de Reve). De derde plaats kwam op naam van Silke Lyssens met de 11-jarige KWPN-ruin, Hurricane van 't Bergprieeltje (Voice).