Sven Grouwels regeert in Meldert

Sven Grouwels regeert in Meldert

Afgelopen weekend heeft Sven Grouwels van zich laten horen in Meldert. Op de LRV Eventing snelde Grouwels naar winst in de klasse Zwaar. 

Grouwels en Indiva van de Langeweg (Hennessy XO) hielden als enige het hout in de lepels in het springonderdeel. Genoeg voor de eindwinst. Mathias Naert volgde zo op de tweede plaats met Jannes van 't Spoel onder het zadel. HEt podium werd afgewerkt door Sybelle De Cartier met Un de Nanou.

Net buiten het podium volgden Lore Leemans met Calipso vh Bogertje en Lore Poelmans met Camelot vh Strateneinde op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de klasse Midden hield Hanne Simons de concurrentie achter zich. Samen met G-Day van het Bareelhoft (Takashi van Berkenbroeck) bleef Simons zichzelf voor. De amazone volgde zichzelf op met Lexy. Hugo Debusschere vervolledigde de top drie met Winner C.

In de klasse Licht waren er verschillende reeksen. Daarbij won Sara Boekaert met Expression, Tim De Moree met Jamore van 't Kinroyderveld en Dorien Mombaerts met Gulliver van 't Rommersum.

Alle resultaten