Stefan De Pauw zegeviert in hoofdrubriek Kronenberg

Stefan De Pauw zegeviert in hoofdrubriek Kronenberg

In de Pro Tour van het Peelbergen Equestrian Center heeft Stefan De Pauw de Brabançonne laten weerklinken in de hoofdrubriek. In het zadel van Nairobi van Kojakhoeve was de ruiter de beste in de 1.40m proef. 

De elfjarige Zangersheide merrie van Nabab de Reve was in deze rubriek met ruim zeventig starters op geen fout te betrappen. De helft van hen wist foutloos te blijven maar het Belgische duo zorgde voor de snelste tijd en won met een seconde voorsprong. Onder onze driekleur schitterde Eline Goethals nog met een vijfde plaats voor Konita HX (v. Vingino), een achtjarige merrie. 

Thibault Vermeulen zagen we op de zevende plaats terug met Power Girl vd Heffinck, een achtjarige merrie. Eliah Pieters kon zich met Pure Action From Second Life Z (v. Picasso Z) op de negende plaats zetten. Als laatste in de prijzen zagen we nog Charlotte Mahieu op dertien met Kiarado (v. Diarado). 

Op het podium kwam de Zangersheide ruin Champion PS Z (v. Comilfo Plus Z) onder plaatselijke ruiter John Steeghs. 

De 1.30m rubriek werd ook door ene Belgische combinatie gewonnen. Ines Van den Bosch en Paris Vd Berghoeve (v. Quickly de Kreisker) waren een seconde sneller dan landgenoot Danny Stappaerts die met Stash 3 Z (v. Stakkato) de tweede plaats invulde. Moo Tamisaft werd vijfde op Layla (v. Verdi) terwijl Eline Goethals ook hier de kop op kwam steken en zesde werd in het zadel van Ella Bella du Mystère (v. Con Air). 

Laurent Mahieu werd in de 1.20m rubriek dan weer derde op de rug van Retouche van t Siamshof (v. For Pleasure). Shirley Maes en Extreme M (v. Valliant) kwamen op zes voor Coline de Coninck en Johnny (v. Mister Blue) op zeven. Stefan De Pauw zagen we op negen met Goldlady van de Vijheide (v. Galisco van Paemel). 

Lien Van Ende zorgde met Decadence van 't Oudmolenhof Z (v. Den Blomme Van Sappenleen) voor het beste resultaat over 1.10m en werd tweede. Hilde Vandeven veroverde de overwinning in de 1m rubriek met Catania Z (v. Casiro). Ook de winst van de 90cm kwam naar België en was voor Manon Lammertyn op Ice Cold VDW Z (v. Indoctro). 

Alle resultaten