Seppe Wouters wint eigen Grand Prix in Kuringen

Seppe Wouters wint eigen Grand Prix in Kuringen

Afgelopen weekend stond de Silver League op het programma in het Woutershof in Kuringen. Op eigen terrein schreef Seppe Wouters de 1.40m Grote Prijs op naam met Harrie Smolders zijn E-Ginton Z.

Wouters en de 12-jarige zoon van Emerald van 't Ruytershof bleven als enige foutloos onder de 37 seconden chrono. Het paar verwees zo Thomas Mertens met Mowgli du Sasiana (Emerald van 't Ruytershof) naar de tweede plaats. De derde trede van het podium kwam op naam van Loris Berrittella met de 9-jarige SF-ruin, Exeko Camara (Ucello Massuere).

Net buiten het podium strandde Sander Geenen met Lover Boy (Thunder van de Zuuthoeve) op de vierde plaats, voor Koen Geerits en Opium van de Kriekenberg (Eldorado vd Zeshoek).

Eerder won Jerome Schmidt de 1.35m hoofdrubriek op zaterdag. Schmidt en zijn 13-jarige sBs-merrie, Etoille (Gorlensky G) sprongen met slechts vier honderdsten van een seconde verschil naar de winst. Het paar werd opgevolgd door Sylvie Morrier die met Jet Set du Beaumont (Domino de Moyon) voor bleef op Michael Vreys en Estrella van Plockroy Z (Excellent vd Zuuthoeve).

De 1.30m rubriek kwam op naam van Lauranne Spits met de BWP-merrie Javanna Van de Torredreef (Wandor van de Mispelaere). Thomas Mertens en Cadeau de Bo Z (Connor) volgden voor Joris Geenen Calinka HP. Z (Casallo Z).

Alle resultaten