Seppe Wouters laat Wilm Vermeir achter hem op podium

Seppe Wouters laat Wilm Vermeir achter hem op podium

Na zijn winst in de hoofdrubriek vorige week, eist Seppe Wouters opnieuw een plaats op het podium op. De jonge ruiter had Kyoto van Duyversputten (v. Emerald van 't Ruytershof) onder het zadel en werd tweede in de rubriek voor vijf- en zesjarige paarden. 

De jonge paarden trapten de dag in het Azelhof af. De vijf- en zesjarigen waren het eerst aan de beurt waarbij Kyoto van Duyversputten de beste beurt maakte onder Seppe Wouters. Het duo bleef ruim een halve seconde voor op Wilm Vermeir met Belle Amie vd Dassenheide Z (v. Bamako de Muze) en verwees hem zo naar de derde plaats. Slechts één ruiter deed nog beter dan de twee Belgen en die prestatie kwam op naam van Francisco José Mesquita Musa. De Braziliaan sprong naar de overwinning in het zadel van Miss Blue Z (v. Couperus). 

Binnen de top tien was er een zesde plaats voor Boy-Adrian Van Gelderen met Quilana vd Drie Linden (v. Chatman). Mathieu Bourdeaud'hui volgde op acht met Levall (v. For Pleasure) terwijl Donaat Brondeel dan weer de top tien mocht afsluiten op de rug van Kalou du Bourbecq (v. Balou du Rouet). 

Voor Wouters was er verder nog een plek in de top vijftien en werd veertiende op Kiody Absorne Z (v. Kioto van het Simsehof).


Bekijk de resultaten hier