Seppe Wouters gaat Belgische top vier vooraf bij het Sentower Park

Seppe Wouters gaat Belgische top vier vooraf bij het Sentower Park

Seppe Wouters heeft in Opglabbeek voor de eerste Belgische overwinning gezorgd! In de Big Tour voor de U25, Junioren en Young Riders was hij de beste op Kalvados Keros. De achtjarige sBs ruin is een zoon van Arezzo VDL uit de fokkerij van Gaby Van Daele.

Hetzelfde duo heeft het afgelopen weekend nog de Small Grand Prix bij de Groentenjumping op naam geschreven maar trekt de goede lijn dus door tot op de pistes van het Sentower Park. Het 1.40m hoge parcours tegen de tijd werd door het duo afgewerkt in 63,71s. Met die tijd bleven ze voor op Jules Denutte en Nevada Quality Z (Numero Uno) die in 65,70s over de eindmeet kwamen. Vic de Plecker ging met de derde plaats aan de haal op Corvette Van't Koningshof Z (Clarissimo Z, fokker: Jan Jochems) met een tijd van 65,88s.

Het Belgisch rijtje werd besloten door Louis Lambrecht in het zadel van de 8-jarige Eldorado de Hus-dochter Galipette du Plessis en een tijd van 66,92s. Jessica D'Errico stuurde Nice As Twice v Berkenbroeck Z (Nonstop) naar plaats acht. Wat hoger op zes kwam de BWP ruin Porsche (Vannan) onder Grete Veske te staan.


Resultaten


F. ©: 1clicphoto