Seppe Wouters en Constant van Paesschen Belgische sterkhouders in Oliva

Seppe Wouters en Constant van Paesschen Belgische sterkhouders in Oliva

Na de overwinning van Jérôme Guery was het even stil op Spaanse bodem wat betreft Belgische uitslagen. In de Gold 1.40m rubriek konden Seppe Wouters en Constant van Paesschen daar verandering in brengen door naar de top tien te springen. 

Wouters leverde het beste resultaat af. Hij kwam aan de start op de 8-jarige BWP hengst Qoffiekoek de Muze, een zoon van Mosito van het Hellehof uit de fokkerij van Joris De Brabander. Het duo klasseerde zich op zeven. Met slechts enkele honderdsten verschil volgde van Paesschen op de voet en werd achtste met Kannavara Z (Kannan, fokker: Dave Blyau). Jérôme Guery kon ook wederom zijn stempel drukken en werd elfde op Jyrado vh Bovenhoekshof (By Ceira d'Ick) terwijl Koen Vereecke met Lector vd Bisschop (Bamako de Muze) op twaalf werd geklasseerd. 

De overwinning kwam op naam van de Britse Olivia Sponer met Crazy Girl (Corlensky G). Olivier Perreau nam de tweede plaats voor zijn rekening met de Clearway-nakomeling Calypso des Joanins Z. Derin Demirsoy vervolledigde de top drie met de Zangersheide ruin Empire EH Z (Emerald). 

Resultaten


F. ©: 1clicphoto - Hervé Bonnaud