Sander Logghe wint Grote Prijs De Blauwe Zaal

Sander Logghe wint Grote Prijs De Blauwe Zaal

Afgelopen weekend heeft Sander Logghe de regionale 1.25m Grote Prijs bij de Blauwe Zaal op naam geschreven. Logghe snelde naar de winst na een barrage met twaalf. Op de mooie buitenpiste van het vernieuwde complex won de West-Vlaming uiteindelijk met ruim één seconde voorsprong op Aurelie Deloof.

Logghe won de Grand Prix in het zadel van de 19-jarige Daliena B (Chin Chin). Het duo verwees op ruim één seconde verschil, Aurelie Deloof naar de tweede plaats. De West-Vlaamse amazone volgde op het podium met Ito (Marius Claudius) voor Paris Vandousselaere met Orchidee II Van De Tombeele (I'M Special de Muze).

Net buiten het podium vierde Logghe verder feest. De springruiter sprong met Dtoy Toy vd Braembeier Z (Dinky Toy vd Kranenburg) foutloos naar de vierde plaats en strandde ook op de zesde plek met Petite Fille (Kafka vd Heffinck). De top vijf werd afgewerkt door Sarah Ver Linde met onder het zadel de 9-jarige KWPN-hengst, Iniesta D (Diarado).

Eerder won Yana Denolf de 1.20m Pro Tour met de dochter van Surcouf De Revel, Darcouffa. Denolf bleef in deze rubriek als enige foutloos onder de 28 seconden en verwees zo Aline Sercu met de 11-jarige BWP-merrie, La Belle Van Sombeke (Houston) naar de tweede plaats. Het podium van deze pro rubriek werd afgewerkt door Ineke Vens en Eyecatcher vd Karmenhoek Z.

In de 1.10m Fun Tour snelde Maxine Gaelens met Nobelesse Royale (Kannan) foutloos naar de winst. Gaelens bleef net geen twee seconden voor op Melissa Rocher en de 10-jarige Comme Si Comme Sa (Kalaska De Semilly). De top drie van deze Fun Tour werd vervolledigd door Dries Goethals met Gipsy Odea du Vlist (Spartacus).

Ook de pony combinaties kwamen aan de start. Lars Verschueren regeerde in de hoogste pony proef. Samen met de 7-jarige Orchid's Manique (Kanshebber) sprong Verschueren, met een nipte voorsprong, naar de winst in deze 1.10m rubriek. Apolline Vanoverberghe volgde met Moustache op de tweede plaats voor Emile Beke met onder het zadel Ella van 't Wezehof.

Volledige uitslagen