Sander Logghe en Petit Fille heer en meester in Wintercup Torhout

Sander Logghe en Petit Fille heer en meester in Wintercup Torhout

De New Flandria Ranch in Torhout was op 3 februari al toe aan zijn 27e Wintercup van dit indoorseizoen. Op zaterdag zegevierde Sander Logghe in de hoofdrubriek met Petit Fille.

Op zaterdagavond vormde de 1.25m rubriek het hoofdnummer. Sander Logghe kon een van de tien dubbel foutloze omlopen neerzetten. In het zadel van Petit Fille had hij daarbij ook de snelste tijd en zegevierde met twee seconden voorsprong. Romy Demeyere en J'Adore La Perla achtervolgden op twee. Zij bleven voor op Quinn van de Velde en Otto V/h Claeysenhof. Patrick Verlet stuurde Emerald naar de vierde plaats en voor Antoine Gesquiere met Bella James Z werd de vijfde plaats genoteerd.

Eerder schreef Sophie Vanhoutte de 1.15m rubriek op naam. De amazone had eveneens een knappe voorsprong op Diaz van 't Hoveke. De tweede plaats was voor Jonas Vanhollebeke met Hacha Stal DHC voor Isabelle Storme en Diorada Z. 

Vanhoutte en Diaz van 't Hoveke wonnen ook over 1.05m en lieten hier Axana Ramael met Quinette en Joyce Jonckheere met Giglo vh Laageind Z achter zich. Over 95m zegevierde Ella Deketelaere (Rella), de 85cm werd gewonnen door Sophie Facques (Ciao Bella).

Resultaten