Sakina Van Dijck wint in ZZ en Z1

Sakina Van Dijck wint in ZZ en Z1

Het lijkt misschien nog ver weg met de Kerstdagen en Jumping Mechelen nog op onze agenda, maar in Antwerpen werd al de eerste van twee Z-indoors verreden, richting de provinciale en nationale LRV-Indoorkampioenschappen.

Op zaterdag werd de rijbaan in Lille omgetoverd in een dressuurpiste. In de allerhoogste reeks (ZZ) ging de zege naar Sakina Van Dijck (LRV Morkhoven) met Sir Classic (v. Sir Donnerhall). Anoek op den Kamp (LRV Oud Turnhout) reed haar Keandra Farena (v. Apache) naar zilver, voor Veerle Oostvogels (LRV Beerse) met Hall-Elujah (v. Sandrohall). Charlotte Mast (LRV Geel ten Aard) reed in deze sterk bezette ring naar de vierde plaats met Explosive van de Kempenhoeve (v. Schumacher).

Plaats vijf ging naar Annelies Van Looveren (LRV Mol Achterbos) met haar merrie Odessa van ’t Gestelhof (v. Lord Leatherdale). In de Z2-reeks was het goud voor Sophie Bataille (LRV Lichtaart) met Guess Who (v. Vivaldi). Sanne Soetemans (LRV Grobbendonk) en haar Kulderzipke van ’t Kerstenhof (v. Thunder van de Zuuthoeve) reed naar zilver, voor Rutger Wens (LRV Schoonbroek) met Exotico van de Kempenhoeve (v. Fürst Romancier).  Sakina Van Dijck won haar tweede medaille van de dag met Sumatra A.H. (v. Secret) in de klasse Zwaar 1. Stijn Rombouts (LRV Sint-Lenaarts) reed naar zilver met Rebel King (v. Dream Boy). Het brons in de Z1-reeks was voor Ilonka Heylen (LRV Schriek) met Fürst Haepke (v. Fürst Nymphenburg).

Klik hier voor alle resultaten