Roy Hanlon wint met overmacht in Hasselt

Roy Hanlon wint met overmacht in Hasselt

Het is Roy Hanlon die het GOLD in Hasselt weet te domineren. Er stonden diverse proeven op het programma waarvan de hoogste de 1m40 rubriek was. Daar regeerde Hanlon met overmacht door de eerste, maar ook de tweede plaats op naam te schrijven. 


Zo zien we hem in het zadel van Arcano Z (v. Andretti Z) naar de winst snellen met een tijd van 69.49 seconden. Met zijn andere troef Aikido Z (v. Accardi), die voorheen onder Christophe Vanderhasselt onder meer te zien was, was er ook nog een tweede plaats in 70.21 seconden. Voor Pascale Lombard is er dan met Spartacus een derde plaats in 70.38 seconden. Verder zien we Michael Vreys nog met Lugano van het Lindehof naar de vierde plaats snellen, en stuurde Zara Poels haar High Five naar de vijfde plaats. 

1m30

Jan Claeys is dan de beste met Charmeur van het Kloosterhof (v. Fuego de Prelet) in het 1m30. Hij noteerde er een tijd van 37.9 seconden. Hij bleef er voor op Vanina Lombard en haar Venus des Bois (v. Jarnac) die in 38.37 seconden op de tweede plaats eindigden. Jan Caers en Jada zien we dan terug op de derde plaats met 39.1 seconden. 

1m20

Alexander Liefsoens en Elnica CL Z (v. Elvis ter Putte) zien we dan op de eerste plaats terug in het 1m20. Met een tijd van 37.66 seconden bleven zij hier de baas op Roy Hanlon. Hanlon noteerde hier de tweede plaats in het zadel van Candish Z die hij rondstuurde in een tijd van 37.87 seconden. Louise van Laer en Atomic du Dorset werden nog derde. 

Resultaten


F: Houou