Robin Vermeir en Diamantina Z rijden vooraan in de ereronde in Lier

Robin Vermeir en Diamantina Z rijden vooraan in de ereronde in Lier

In de CSIU25YJ 1.30m laat Robin Vermeir de concurrentie achter zich. In het zadel van haar Diamant de Semilly-merrie, Diamantina Z, springt ze naar het goud. 

Van de tweeënveertig combinaties wist het duo foutloos de snelste tijd te rijden. Camille Biebuyck volgde haar op twee met de Thunder van de Zuuthoeve-merrie, Kenya van de Kleinheide. Ook op drie verscheen België, dankzij Jules Denutte en Gaviotta Pommex Cdl (Gangster de Longchamps). 

Op vier en vijf verschenen respectievelijk de Portugese Carlota Tomas Pires met Beluga ste Hermelle (Vauban de ste Hermelle) en Vanessa-Joy Nägele met Codex S (Codex One)

Verder in de top tien vertegenwoordigde Marthe-Louize Dieu met de Toulon-ruin, Jazz van 't Kamerveld, plaats acht. Op negen zagen we nog Nikita van der Meerschen met Festif des Biches (Kannan).

In de CSICh 1.10m reed Inaya Paelinck met Urfee des Luthiers (Heartbreaker) vooraan in de ereronde. Zij werden gevolgd door Kate Stalpaert aan de teugels van Eros de Millandy (Charisme de Diable). Het podium sloot Jérôme Denutte af met zijn Kannan-ruin, Irome.

Op vier eindigde de Portugees Tomas Sabino Gonçalves met Utrillo du Fruitier (Centino du RY). Waarna plaats vijf opnieuw Belgisch kleur kreeg dankzij Chanel de Roeck en de Zangersheide-merrie Camille van de Lentakker Z (Comme il Faut). 


Bekijk hier de resultaten