Raf Kooremans en Jurgen Aernouts regeren in Rijkevorsel

Raf Kooremans en Jurgen Aernouts regeren in Rijkevorsel

In Rijkevorsel stonden twee klasse Zwaar rubrieken op het programma afgelopen zondag. Niet de snelste tijd, maar een foutloze barrage bracht Jurgen Aernouts met De Zazoe Van het St -Anneke (Zento). Raf Kooremans won de tweede klasse Zwaar met Cavalor Chai Chai. 

Aernouts bleef in de klasse Zwaar voor op Jeroen Geerts die eigenhandig het podium afwerkte. Geerts volgde op de tweede plek met Japrilli VH en volgde zichzelf op in het zadel van Atoucha VD. Net buiten het podium strandde Gert Veraghtert met Mandy vh Zevenwindel op de vierde plek voor Nick Van Gorp met onder het zadel Moeboetoe vd Roshoeve.

In de tweede klasse Zwaar wist geen van de drie barrage kandidaten het verkort parcours foutloos af te werken. Samen met de 12-jarige Westering Star-nazaat, Cavalor Chai Chai bleef Kooremans Thomas Mertens met Fantastique van het Eelshof en Pieter Van den Bergh met Bingo van de Kapel voor.

De top vijf werd afgewerkt door Dirk Vinckx in het zadel van Borus op vier en Nele Vermeiren met Destiny "U" van het Juxschot op vijf.

De klasse Midden kwam op naam van Ben Kennes met Free Spirit van Wittenberg. Jan Stoffelen (Niara) en Vincent Willemsen (Nobless van 't Vennehof) volgden op een tweede en derde plek.

Alle resultaten