Peter van Broekhoven en Centerfold zegevieren in Youngster Tour Brussel

Peter van Broekhoven en Centerfold zegevieren in Youngster Tour Brussel

Gisterenavond kwamen op de pistes van Wolvertem nog afsluitend de zesjarige paarden in actie. Van de 30 deelnemers kwam Peter van Broekhoven met Centerfold als winnaar uit de bus. 

De zesjarige zoon van Cordynox werd door van Broekhoven foutloos doorheen het 1.25m hoge parcours geleid in een tijd van 36,46s. De door Hilde Ehning gefokte ruin is eigendom van van Broekhoven zelf samen met Louis Woestenborghs. Mike van Olst zorgde met Cosi Von Hary Z, een Zangersheide merrie van Comme il Faut gefokt door Heinz Mertens, voor de bronzen prestatie en werd derde met een tijd van 36,95s. Die derde plaats moest het duo delen met Jessica Geurts en Montreal Gbl (v. Toulon), die in exact dezelfde tijd wisten te finishen.Met 36,84s was Victoria Gulliksen net iets sneller in het zadel van Moonlight (v. Hotspot) en werd tweede.

De top vijf werd besloten door Brent D'Haese en de Zangersheide ruin Dolce Gusto From Second Life Z, uit de fokkerij van Hendrikx Thierry. Virginie Thonon wist wederom haar stempel te drukken en bracht Romulus de Mariposa, een hengst van Lector vd Bisschop, foutloos naar de negende plaats. Tien werd ingenomen door Jordy Oostvogels op Rendez-Vous du Risoir (v. Lamm de Fetan), een hengst uit de fokkerij van Sara Agneessens.


Resultaten