Pascale Haep stuurt Quesera de Muze naar het podium in Bonheiden

Pascale Haep stuurt Quesera de Muze naar het podium in Bonheiden

In de hoofdrubriek van Bonheiden wist Pascale Haep zijn Fantomas de Muze-merrie, Quesera de Muze, naar de derde plaats te sturen. Bertrand Genin verzekerde met zijn Clinton-merrie, Holiday de la Bouverie, de vijfde plaats.

In deze CSI2* 1.40m-proef kwamen zo'n vijftig combinaties aan de start. Tien van hen zagen we terug in de jump-off. De snelste tijd van 34.52s ging naar de Braziliaan Bruno Martins Costa met Carlino de Beuaufour (Diamant de Semilly). Op twee landde de Zangersheide-ruin Keeper vd Berghoeve Z (Kannan, gefokt door Paul van den Bosch), onder de Fransman Robinson Mauplier. Het duo wist op 34.70s door de chrono te rijden, en was op die manier sneller dan Pascale Haep. Hij reed met de BWP-merrie Quesera de Muze (Fantomas de Muze, fokker: Danny Boelens) op 35.01s naar de finish. 

Kevin Jochems vertegenwoordigde Nederland op de vierde plaats. Met de Namelus R-ruin, Name It, galoppeerde hij op 37.59s door de chrono. Op vijf zagen we Bertrand Genin met Holiday de la Bouverie , een Cliton-merrie gefokt door Albert Henquin. 

Verder zagen we op zeven nog Steven Vermeir met de Plot Blue-ruin, Magnum van het Steentje. Op acht Bart Anthonissen met de Cornet Obolensky-hengst, Quarterback Castanoo. Plaats negen ging naar Simon Prouvé in het zadel van Bobby Prova Z (Billy Congo). En Bart Clarys sloot de top tien af met Oxygene du Marais DD (Kannan). 

Bekijk hier de resultaten