Paris Vandousselaere snelt naar overwinning bij New Flandria Ranch

Paris Vandousselaere snelt naar overwinning bij New Flandria Ranch

In de New Flandria Ranch was het wederom een druk jumping weekend met op zaterdag de hoofdrubriek over 1.30m. Paris Vandousselaere sprong naar de overwinning op Orchidee. 

Het scheelde niet veel of Vandousselaere had naast het goud ook het zilver in handen. Met Orchidee zette ze de winnende tijd op 35,10 maar ook in het zadel van Saido reed de amazone een snelle ronde. Maar een springfout hield hen van die prestatie, ze moesten genoegen nemen met het brons. Het zilver kwam op naam van Tom Camerlynck en Look At Direxa. Enkel deze twee ruiters reden barrage. Op vier vinden we nog Zoe Devriendt met Et Voila van de Ringhoeve voor Julie-Pascal Ruant en Picobello Orienta. 

Proef 1.20m

Devriendt sprong een proef eerder naar winst met Et Voila van de Ringhoeve. Ze liet Evelien Cattoir achter haar op twee met Nyona van de Reynaert gevolgd door Paris Vandousselaere op Diamond met brons. Tom Camerlnyck werd vierde op J'Adore La Perla terwijl Aline Sercu de top vijf afsloot op Darranty by MDL. 

Proef 1.10m

Cattoir had nog een tweede zilver op zak met Nyona van de Reynaert. Hier moesten ze Isabel Debeuf met Ines voorlaten op één. Margaux Lowyck kwam op drie met Iliana van de Zuuthoeve. 

Zondag

Op zondag ging de hoofdrubriek over 1.10m hoogte. Geen probleem voor Marth Alliet en Camelot zo bleek want het duo nam moeiteloos de overwinning mee naar huis. Joélle Vanhullebus werd tweede met Brenda Luovo gevolgd door Thomas Ryckebosch op drie met Une Folie d'Emm. 

Pony's

Ook bij de pony's stond de hoogste proef op 1.10m afgesteld. Daar liet Julie Vanhollebeke tot tweemaal toe de concurrentie achter haar. De jeugdige amazone sprong op de rug van Vagalam Merveilles naar de overwinning en volgde haarzelf op in het zadel van Milo DJ. Het brons kwam om de nek van Margot Debussche op Murphy's Law. Enkel deze top drie hield het foutloos. 

Over 1m won Jolien Vandenberghe op Vaillence Quick Star Stables. Renee Vanhullebus werd tweede met Rebel Diamond voor Appoline Vanoverberghe met Iarantina. 

Alle resultaten