Opnieuw winst voor ijzersterke Ellen De Swert in Sportstal Vanderhasselt

Opnieuw winst voor ijzersterke Ellen De Swert in Sportstal Vanderhasselt

Ellen De Swert kwam, zag en overwon alweer een competitie. De amazone mag nogmaals een overwinning aan haar palmares toevoegen met de winst afgelopen weekend in de 1.25m rubriek in Sportstal Vanderhasselt. 

In de barrage kon enkel de top drie het hout in de lepels laten liggen. De Swert rekende op trouwe compagnon Canthelaro (v. Chagall van de Burggrave) om alweer een nummer één-notering binnen te halen. Met een tijd van 38.60 verwees ze Danny Van Es met Chica of the Lowlands Z (v. Cornet Obolensky) naar de tweede plaats. Shauni Van Opstal eiste ook nog een plaats op het podium op in het zadel van Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo). 

Snelste vierpunter kwam op naam van Nathalie Geeraerts met Little Star d Ysenbeeck Z (v. Le Diamant Horta). Van Es haalde met Cobelensky Z (v. Cornet Obolensky) nog een tweede paard van stal en werd vijfde. 

Danny Van Es wist wel te scoren in de 1.15m-proef. Met Zico V was hij sneller dan Elisha De Vos met Salomon vd Hunters Z (v. Hunters Scendix). De derde plaats was voor Marthe Louise Dieux en Swarovski (v. Anydale Ron). 

De 1.05m werd gewonnen door Xander Van Es. Hij reed Naughty Girl Of Two Notes Z naar de overwinning. Siemen Beeckman kwam er met Evita van de Blokhoeve (v. Winningmood van de Arenberg) als tweede snelste over de finish voor Jessica De Knop en Oki Doki van de Kat (v. Edjaz van 't Merelnest). 

Alle resultaten