Christel Lenssens is nieuwe voorzitter regionale HROV springcommissie

Christel Lenssens is nieuwe voorzitter regionale HROV springcommissie
Op haar Facebook profiel heeft de Hippische Regionale Oost Vlaanderen een verandering in het bestuur van haar springcommissie aangekondigd. Voormalig voorzitter, Johan Rooms wordt vervangen door Internationale Steward, Christel Lenssens. "Speaker", Louis De Cleene vervult vanaf heden de rol van ondervoorzitter.

"Tijdens de HROV springcommissie van 25 oktober 2016 zijn de eerste krijtlijnen voor 2017 uitgetekend. Na het ontslag van Johan Rooms neemt Christel Lenssens de voorzittersfakkel over. Zij was al ondervoorzitter van de springcommissie. Als ondervoorzitter wordt ze opgevolgd door Louis De Cleene.

Christel Lenssens is niet alleen internationaal jurylid en steward maar vooral zelf nog actief als ruiter in HROV. Zij is dan ook goed geplaatst om de verdere werking te verzekeren. Zij vormt een tandem met Louis De Cleene. De "junior" van de springcommissie is niet alleen een bekend gezicht in de paardensport, maar vooral ook een bekende stem. Samen met de Claire Heye als secretaresse en de ganse springcommissie, zal de werking voor de toekomst verder uitgebouwd worden.

Tijdens diezelfde vergadering werd er al stevig gebrainstormd over de kalender 2017, werden ideeën voor vernieuwde regelmatigheidscriteria op papier gezet en werden nieuwe financiële stimuli voor de organisatoren besproken.

Voor 2017 is HROV al in contact met enkele nieuwe organisatoren en hopen we zo de kalender een bijkomende uitstraling te geven."