Olympic Music en Carthago Drum vh Juxschot Z zegevieren in Toscane

Olympic Music en Carthago Drum vh Juxschot Z zegevieren in Toscane

Ook in de Toscana Tour is er geen ontkomen aan de Belgische fokkerij. Hoewel er geen Belgische ruiters aan de start kwamen werd onze driekleur toch stevig gerepresenteerd. 

In de CSI2* 1.40m rubriek boekte Olympic Music van fokker Walter Lelie de overwinning. De BWP hengst van Nabab de Reve had Massimo Pacciani in het zadel, waarmee hij sinds de zomer van 2022 internationaal aan de start komt. In deze rubriek sprong Antina v't Merelsnest Z, een dochter van Arko III uit de stallen van Stoeterij 't Merelsnest naar de negende plaats onder Antionia Vita Pinardi. 

De rubriek werd over twee uitslagen gesplitst. De familie Vermeiren zag zo nog een fokproduct schitteren en had Clooney Drum vh Juxschot Z in de prijzen. Deze Zangersheide hengst is eveneens een nakomeling van Cigaret JVH Z. Op tien volgde de BWP hengst Power vd Donkhoeve (I Am Moerhoeve's Star). 

Bij de 6-jarige paarden stond de door de familie Vermeiren Carthago Drum vh Juxschot Z op één. De hengstenzoon van Cigaret JVH Z kwam aan de start met Ozgur Ozkan. Net buiten het podium stond Silence Dwerse Hagen (Nixon van't Meulenhof) op vier met Filippo Marco Bologni. 

Resultaten