Olivier Philippaerts trekt goede vorm verder in Kleine Grote Prijs van Sunshine Tour

Olivier Philippaerts trekt goede vorm verder in Kleine Grote Prijs van Sunshine Tour

Olivier Philippaerts blijft de goede resultaten in Vejer de la Frontera aan elkaar rijgen! De Belgische ruiter van de Philippaerts-clan kwam in de CSI4* 1.45m Grote Prijs van de Sunshine Tour aan de start met Poppemieke Jw van de Moerhoeve en sloeg de bal allesbehalve mis. 

Een rubriek met ruim zeventig deelnemers had slechts zes dubbel foutloze combinaties aan het einde van de rit over. Philippaerts en de 9-jarige BWP merrie van fokker Jan Wuytack en de Moerhoeve lieten het hout onaangeroerd en kregen de vijfde plaats toegewezen in deze uitdagende proef. 

De snelste combinatie was de plaatselijke ruiter Álvaro González De Zarate Fernandez op Casa Diva PS, een 9-jarige dochter van Casallco. Met slechts enkele honderdsten verschil greep Derin Demirsoy naast de overwinning op Empire EH Z, een Zangersheide ruin van Emerald. Ellen Whitaker besloot de top drie met Conshira Blue PS (Conthargos). 

Hoewel Marine Scauflaire met de 8-jarige Snapchat van de Broekkant Z (Hunter's Scendix) naast een plek in de barrage greep, viel de Belgische amazone toch nog binnen de prijzen met haar vijftiende plaats. 

Resultaten