Ochtendstond levert zilver op voor Karen Oris bij het Azelhof

Ochtendstond levert zilver op voor Karen Oris bij het Azelhof

In Lier werd dag twee van het sportief programma afgetrapt met de CSI2* 1.40m rubriek by Greenfield Selection. Karen Oris greep met een luttel verschil van 3 honderdsten naast de overwinning en werd tweede.

In de helft van de rubriek, dat 61 combinaties telde, kwam de Fransman Gregory Cottard in actie op Dragibus des Champs (Ogrion des Champs,f okker: Emmanuel Poujol). Het duo stopte de tijd van hun tweede fase op 29,04. Acht combinaties later was het de beurt aan Karen Oris. Zij stuurde de elfjarige Mali d'Or (Emerald van 't Ruytershof), een eigen fokproduct in 29,07s naar de finish en werd zo tweede. De top drie werd afgewerkt door Killian Norris en O'Neill van 't Heike (Hunters Scendix, fokker: Karel Boonen).

Op vier kwam met Vincent Zacharias Bourguignon nog de achtjarige BWP ruin Prince Of Bel Air van Euverbraeke (Lavallino ter Klomp) uit de fokkerij van Louis Van De Vijver. Pierre Procureur klasseerde zich met Foxtrot du Loir (Quintus) op twaalf. Voor Jules van Hoydonck (Panamarenko Optimus) en Maverick van Lent (Babou de Laubry Z) was er respectievelijk de veertiende en vijftiende plaats.

Resultaten