Niels van Paemel en Leslie Goethals regeren in Lier!

Niels van Paemel en Leslie Goethals regeren in Lier!

De sportactie wordt gretig verder gezet in het Azelhof. Tijdens de Euregio stonden de hoogste hindernissen op vrijdag 1.30m hoog gebouwd. Leslie Goethals sprong daarbij naar de winst met de 16-jarige sBs-ruin, Car Love Epona-B (Cardento).

In deze progressieve rubriek met Joker bleef Goethals net geen twee seconden voor op Chloé Hoste en Valériane de Moyon (Calypso de Moyon). Julie Weyts vervolledigde de top drie met Eureka du Roton Z (Elvis ter Putte).

De combinatie werd opgevolgd door Alice Detraux (Gediwi de la Plume Coq) op vier en Maelenn Merckx met Aloha Chatelet (Quite Easy) op vijf.

Eerder sprong Nathalie Hollants met Cornet's Egon de Longchamps (Cornet's Prinz) naar de winst in de 1.20m rubriek. Hollants bleef ruim vijf seconden voor op Leslie Goethals met Lone Epona-B (Heavy Metal). Léa Deflandre volgde met Darling Z op de derde plek.

Eerder sprong Anaelle Alfano met Adagio de L'Enclos de L'Ange (Albatros du Pachis) naar de winst in de 1.10m proef. Het paar verwees Yarno Geeroms met Chelsea Z naar de tweede plaats. De top drie werd foutloos afgewerkt door Sophie Vanhoutte en Diaz Van 't Hoveke (Fuego du Prelet).

In de hoogste pony rubriek, een 1.10/1.20m proef, schreef Niels Van Pamel de winst op naam. Samen met Thunder vh Paardeld bleef de jonge springruiter, Zita De Wilde met Unlimited Dee van de Eekhoek (Kanshebber) voor. Eline de Brone vervolledigde de top drie met Ikkepuk v't Plutoniahof (Nevado van de Rostal).

In de 1.00m paardenrubriek schreef Mila van Grootel de eindzege op naam met Gently van 't Koningshof Z (George Z). Naomie Bellomo en Madonna (Insider VDL) volgden in de top drie voor Sanne Van Hoof met Filandria (Indoctro).

Alle uitslagen