Nicola Philippaerts en Quatro van Dorperheide pakken winst in 7YO Final Oliva

Nicola Philippaerts en Quatro van Dorperheide pakken winst in 7YO Final Oliva

De finale voor 7-jarige paarden in Oliva leverde winst op voor Nicola Philippaerts en Quatro Van Dorperheide. De zoon van zijn voormalige H&M Chilli Willi leverde vorige week al heel wat knappe resultaten op wat nu beloond werd met een overwinning!

Michael Hughes kwam in de barrage met 9 als eerste aan de start op de BWP ruin Quino RC. Dit fokproduct van Roger Van Nuffelen is een zoon van Kaiser van het Lamsbroeck. Het duo kreeg een springfout aangerekend. Als tweede volgde Kendra Claricia Brinkop met de Zangersheide merrie Elegance Bleue Vdm Z (Elvis ter Putte), een fokproduct van de familie Bruggeman. Ook zij kregen vier strafpunten aangerekend. 

Daan Bernaerts leverde in het zadel van Wincenta PS (Winningmood) een foutloze ronde af in een tijd van 43,83s. Dat was sneller dan Olivier Philippaerts die met H&M Qualithina van 't Ruytershof (Mosito van het Hellehof) foutloos afklokte op 45,72s. Nicola Philippaerts nam de leiding over met Quatro van Dorperheide (H&M Chilli Willi). Zij klokten foutloos af in 39,47s. 

Resultaten


Foto©: 1clicphoto - Hervé Bonnaud / Nicola Philippaerts & H&M Luna van 't Ruytershof