Net niet voor Jordy van Massenhove en Olympic van de Padenborre in Madrid

Net niet voor Jordy van Massenhove en Olympic van de Padenborre in Madrid

Dag twee van de Madrid Horse Week had net geen klassering voor Jordy van Massenhove en Olympic van de Padenborre, die het wel wederom foutloos deed in de CSI5*-W 1.45m rubriek. 

Jordy van Massenhove stevende opnieuw op een foutloze rit af met Olympic van de Padenborre (Baloubet du Rouet). Het duo viel net buiten de prijzen met hun dertiende plaats. Olivier Philippaerts en Precious Dwerse Hagen (Cornet Obolensky) bleven foutloos en werden vijftiende.

Het podium werd vooral door plaatselijke combinaties ingekleurd, met de Fransman Olivier Robert en de negenjarige hengst Espri du Figuier Aa (Upsilon, fokker: Thierry Fruchet) op kop. Philippe Rozier volgde op twee met Dirty Sweet (Cornet Obolensky). De top drie werd afgewerkt door de Noorse Therese Soehol Henriksen op de KWPN merrie Iron Maiden (Quasimodo van de Molendreef). Met de elfjarige merrie van Eldorado vd Zeshoek-nakomeling, Elwikke heeft Maikel van der Vleuten een stevig tempo te pakken. Het duo werd vijfde in de CSI5* 1.45m rubriek. Voor hen op vier kwam de Zangersheide ruin Tinka's Hero Z (Tinka's Boy) onder Jennifer Hochstadter.

Resultaten