Nathalie Willems scoort slotwinst in Opglabbeek

Nathalie Willems scoort slotwinst in Opglabbeek

Afgelopen weekend sprong Willem Vermeir naar de Grand Prix winst in de Animo Cup. Maar ook op zondag werd er nog gereden in het Sentower Park. Op zondag sprong Nathalie Willems naar de hoofdwinst.

In de 1.25m rubriek bleef Willems met haar 9-jarige Cabirose (Numero Uno) als enige foutloos onder de 55 seconden. Het paar bleef zo ruim vier seconden voor op Senne Schoors met onder het zadel LLa Coquetta Sportiva Cava (Scendix X X). Wout Neven vervolledigde het podium met Ti Amo (President).

Net buiten het podium stelde Birthe Goossens zich foutloos op op de vierde plaats. In het zadel van de 12-jarige Hope van de Bakkershoeve (Thunder vd Zuuthoeve) bleef ze Sharon Doms met Mezina DB (Inshallah de Muze) voor.

Eerder sprong Japser Doucé naar de winst in de 1.15m proef. Samen met zijn eigen Beloutch D'Ealster Z (Balougran Z) bleef hij Ephsieny Van Roy met Daphne Vd Brouwershoeve (Bigarreau Du Cap) voor. Stephanie Storms werkte de top drie af met onder het zadel In The Mood van het Wimpelhof (Winningmood vd Arenberg).

De 1.05m rubriek kwam op naam van Lauren Windsor met Dubbel Whie (Izmir du Noly).

Alle resultaten