Narengo STB, Ohlala van T Gelutt en o.a. Bullseye 111 Z winnen Kampioenschappen Jonge Paarden in Zandhoven

Narengo STB, Ohlala van T Gelutt en o.a. Bullseye 111 Z winnen Kampioenschappen Jonge Paarden in Zandhoven

Op Manege de Kraal in Zandhoven werden er op zondag de Kampioenschappen voor jonge paarden verreden. Zo kwamen de vier,- vijf,- en zesjarigen aan bod. 

Het is bij de zesjarigen Olivier van Roosbroeck die Narengo STB (v. Bisquet Balou van de Mispelaere) die de kampioenstitel op naam schrijft met een tijd van 37.97 seconden. De reservetitel ging naar Dimitri Taeijmans met Nirvana van 't Akkerhof (Quickfeuer van het Koekshof) die in 39.85 seconden op de tweede plaats wisten te eindigen. Met de Emerald nakomeling Nostalgie weet Guy Janssens dan op het brons te eindigen. 

Er is voor Thomas van Minnebruggen met Zoetendaele Z nog een vierde plaats, terwijl Dierckx Werner met Nasa de Toxandria op de vijfde plaats eindigde. 


Vijfjarigen

Bij de vijfjarigen ging het goud naar Ohlala van T Gelutt (Thunder vd Zuuthoeve) die werd gefokt door Geert Somers van stoeterij Van'T Gelutt. Met Maxime Tips in het zadel grepen zij hier de eerste plaats. Jelmer Hoekstra zadelde Casilo (Casall) met wie hij hier de reservetitel claimde. Gitte Bartholomeeusen stuurde vervolgens Ina van de Helle nog naar de derde plaats.

vierjarigen

Maar liefst 9 paarden mochten zich opstellen voor de kampioenstitel. Dat zijn de Bamako de Muze nakomeling Bullseye 111 Z van Stal Theeuwes met in het zadel Sus Dirickx. Dirickx wist ook Chapper nog naar het goud te begeleiden. Verder eindigden op het goud Gitte Bartholomeeusen en Pompidou vd Zwartbleshoeve,Chaouki Rijnders met Ascot van de Helle en met Fides du mas Garnier, Nils Vanhees met Al Capone v&v, Rik Heylen met Parinoor vh Eegdeken, Nick Vrins met Challenger, Maxime Tips met Pepe LM

Resultaten