Maxime Harmegnies sluit goed af in Oliva

Maxime Harmegnies sluit goed af in Oliva

Geen ereplaats deze middag voor Maxime Harmegnies, maar wel weer een mooie plaatsing in Oliva. Hij springt twee fasen foutloos in de Gold 2-reeks over 1.40m en eindigt twaalfde. 
De overwinning ging naar Lance Whitehouse.

QUICK RESULTS

1. Lance Whitehouse - Alex H

2. Jonathon Buxton - High Offley Arturos Catch

3. Rodrigo Sampaio Peixoto - G van de Oudenbosch


De Brit Lance Whitehouse was de beste ruiter over twee fasen met Alex H (v. Goodtimes). Landgenoot Jonathon Buxton volgt in de ranking met High Offley Arturos Catch (v. Arturo 8). De Portugees Rodrigo Sampaio Peixoto sluit met G van de Oudenbosch (v. Cantos) het podium af. 

De vierde plaats was voor Chad Fellows met Cayman 33 (v. Carentino 2), voor Jodie Hall Mcateer met Fantom (v. Mr. Visto). 

Maxime Harmegnies reed met Stalanda 2 (v. Stakkatol) twee foutloze fasen en met een tijd die goed was voor een twaalfde plaats. Ook Jerome Schmidt valt nog net in de prijzen. Met Caillou (v. Cancara) finisht hij zeventiende. 

Resultaten


BRONZE  3 - 1.30m

In deze reeks ging de overwinning naar Rikke Belinda Barker met Cpae Cod du Landel (v. Quaprice Boimargot Quincy). Zij was de snelste foutloze combinatie. Ze Eleanor Hall Mcateer volgt met Kimosa van het Kritrahof (v. Chatman), Jasmin Head sluit met Gandi (v. Andiamo) het podium af. 

Kristien Peeters sprong met Mecho van 't Kiezelhof een foutloos parcours, maar had een puntje voor tijdsoverschrijding en eindigt zo als 20e. 

Resultaten