Mathieu-Maxim Goossens wint Valentine Euregio Grand Prix in Lier!

Mathieu-Maxim Goossens wint Valentine Euregio Grand Prix in Lier!

Na een barrage met acht, heeft Mathieu-Maxim Goossens de 1.30m Grand Prix van de Valentine Euregio op naam geschreven. De Oost-Vlaming sprong naar de winst met zijn 13-jarige Ghostbuster (Indoctro).

Goossens en de 13-jarige ruin bleven ruim één seconde voor op Leslie Goethals met de achtjarige zoon van Vagabond de la Pomme, L Chaim Epona. De derde plaats kwam op naam van Yari van den Branden en zijn 10-jarige Ohara (Action-Breaker).

Net buiten het podium volgde Cedric Vanleerberghe met Meursault van de Oudepolder (VDL Glenfiddich) voor Jitske Van den Eynde en Miara STB Z (Mosito van het Hellehof). Enkel deze top vijf slaagde erin een dubbel foutloze omloop te presteren.

De 1.20m finale kwam op naam van Jolien Frijters en Quick Silver. Op de rug van de achtjarige dochter van Cohinoor VDL bleef de amazone net geen twee seconden voor op Steeve Meurisse met sBs-ruin, Général du Cheri Vivier (Caruso de Namoisy). Chelsey Vna Wynsberge vervolledigde de top drie in het zadel van BWP-merrie, Mambo nr 5 van de Bucxtale (Quality Time).

In de 1.10m rubriek hield Jill Oosterlinck de concurrentie achter zich. Oosterlinck loodste haar 10-jarige Electra van 't Schaaphof (Elvis ter Putte) met nipte voorsprong naar de winst. Emma Schouwaerts volgde met Helios van 't Hemelszoet (Catwalk van de Helle), voor Lizy Vlerick en Jarno Van 't Moleneinde.

De 1.00m finale kwam op naam van Fleur van de Walle met sBs-merrie, Karin de Vinck (Mashalfield 111).

Alle uitslagen