Mathieu-Maxim Goossens wint in Sentower Park

Mathieu-Maxim Goossens wint in Sentower Park

In de proef voor U25 in Sentower park ging Mathieu-Maxim Goossens met de overwinning aan de haal. Bij de pony's was de overwinning voor Nikoline Dresler

QUICK RESULT

1. Mathieu-Maxim Goossens - Klunten B

2. Ingrid Gjelsten - Jovinal

3. Ingrid Gjelsten - Jackson van de Bisschop

Mathieu-Maxim Goossens was de snelste ruiter met Klunten B (v. Hunters Argentus). Ingrid Gjelsten was vooral voor zichzelf concurrentie; met Jovinal (v. Jokinal de Bornival) werd ze tweede, met Jackson van de Bisschop (v. Flipper D'Elle) werd ze derde.

Claire Putters werd met Fa Belle Van Sombeke (v. Querlybet Hero) knap vierde, voor Sophie Dalm met Germeta W (v. Mr. Blue). 

Putters snelde met Hector (v. Cicero Z) ook nog naar een achtste plaats. Emilie Conter en Legolas Ter Wilgen (v. Emmerton) finishten twaalfde. 
Roy van Beek en Chacco Me Biolley (v. Chacco Blue) werd veertiende en viel zo net buiten de prijzen. Hij werd gevolgd door Arnaud Gaublomme met Plato de Muze Z (v. Plot Blue). 

Resultaten

In de ponyproef ging de overwinning naar Nikoline Dresler met Chocolarto. Katie Power werd tweede met Carrigeen Morres (v. Moores Clover) voor Logan Fiechter met Fun Vicky T (v. For Next Generation). Joyce Wolters en Karl Van Orchid's (v. Kanshebber) werden vierde, Pam Nieuwenhuis vijfde met Zeppe van de Ijsseldijk (v. Zodiak). 

Laure Tijskens viel net buiten de prijzen en werd met Navayo (v. Jerome van de Vondelhoeve) achttiende. 

Resultaten