Mathias Hazebroek ijzersterk in CSI2* Grote Prijs van Brussel

Mathias Hazebroek ijzersterk in CSI2* Grote Prijs van Brussel

Een barrage met tien in de CSI2* Grote Prijs van de Brussels Masters leverde een top vijf notering op voor Mathias Hazebroek. De Belgische eer werd in de barrage mee hoog gehouden door Viktor Daem. 

Onder het zadel van Hazebroek zagen we Jurre. De veertienjarige BWP hengst bleef als één van de vijf in de barrage foutloos en kwam met z'n Belgische ruiter in 41,77s over de finish. Het duo was daarmee goed voor de vierde plaats. Viktor Daem was net iets sneller op Cattleya Plassay (v. Ogano Sitte) maar een springfout hield hen van een hogere notering dan zeven. 

De snelste ronde werd gereden door Maria Costa. De Amerikaanse zette in op Belgische springkracht en kwam aan de start op Valentino V Z, een veertienjarige Zangersheide ruin. Hun tijd van 38,96s bleek niet te verbeteren. Eveneens met een Belgisch paard werd Jenny Krogsaeter tweede. De Noorse amazone rekende op Pella Horta (v. Le Diamant Horta), een achtjarige BWP merrie. De top drie werd besloten door Matheus Ferreira Gomes Corrêa en I. Denzel v.H Meulenhof (v. Denzel vt Meulenhof). 

Resultaten