Tien van de ruim veertig aantredende combinaties konden een foutloze basisomloop afwerken om in de barrage terug te mogen komen. Maar liefst vier Belgische combinaties slaagden hierin. Louise Ameeuw zorgde voor het beste resultaat. De zeventienjarige amazone had op Orphy van de Kruishoeve (v. Elvis ter Putte) de snelste tijd maar de negenjarige BWP merrie tikte een balk uit de lepels waardoor het duo op vijf strandde. 

Ines van Dijck volgde op de voet en werd vijfde in het zadel van J. Comghorla van Beek (v. Comme il Faut) voor Jef Peeters die met J'adore van het Schaeck (v. Vagabond de La Pomme) op zes kwam te staan. Voor Estelle van Tricht was er was tegenslag in haar barrage met Furmint (v. Ustinov) maar ze werden toch knap tiende. 

De overwinning was voor de Duitse Lisa Maria Funke met Limbarto (v. Guardus Limbus). Op twee volgde Olivia Banks, de Britse amazone had Geodina HS (v. Bodinus) onder het zadel. De top drie werd besloten door Lorenzo Privitera. De Italiaan zette in op de springkracht van Mr Uno-K van 't Kattenheye, een elfjarige BWP hengst.

Resultaten