Van de net geen vijftig ruiters was het Marine Scauflaire die als beste Belgische uit de bus kwam. De amazone had Jagali d'Hoogpoort, een achtjarige ruin van Aktion Pur Z gezadeld voor de CSI2* 1.40m rubriek en was over de twee fasen op geen enkele fout te betrappen. Het duo besloot met de vierde plaats. Pascal Van Laethem volgde op vijf met Faut-Il des 7 Vallons (v. Comme il Faut). 

Bunoit Moeskops werd op Paris Van Eeckelghem (v. Balou du Rouet) zevende voor Elisa Strubbe en Ona van 't Veldeken (v. Dieu Merci van T&L). 

De overwinning kleurde deels Nederlands met de KWPN merrie Hatrona op één. De Ier Killian Norris stuurde de elfjarige merrie naar de snelste chrono. Petronella Andersson, de Zweedse amazone, werd tweede op Olivia vd Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles), een BWP merrie uit de stallen van Tom De Craene.

Resultaten

Christof Deraedt schrijft CSI2* 1.35m op naam

De rubriek waar de hindernissen 5cm lager stonden werd gewonnen door Christof Deraedt. In het zadel van Litchi de La Liniere (v. Loro Piana Filou de Muze) was hij ruim een seconde sneller dan Stephan Verschuere en Flash van het Watergoed (v. Houston). Elisa Strubbe drukte hier mee haar stempel net als in de 1.40m rubriek en greep het brons met Aiace l'Eroe (v. Toulon). 

Laura Blommaerts stuurde Nikita Eindeken Z (v. Numero Uno) naar vier terwijl Sam Polleunis vijfde werd op Ona P (v. Kannan).