Louis Le Grelle beste Belg in U25 Grand Prix Opglabbeek

Louis Le Grelle beste Belg in U25 Grand Prix Opglabbeek
De Grand Prix voor de U25-ruiters zette de hindernissen op 1.45m en had ook Longines Rankingpunten om uit te delen. Louis Le Grelle deed de beste zaak onder de Belgische vlag door een plek in de top 5 te bemachtigen. 

In een barrage met elf deelnemers werd België twee keer gerepresenteerd. Le Grelle zorgde voor de beste prestatie en werd vijfde in het zadel van Montego Z. Helena Beyers was de andere Belgische combinatie die de barrage mocht starten. Ze trad die aan in het zadel van Matonge of Colors (v. Elvis ter Putte) en eindigde op zeven na een foutloze ronde. 

De winst was voor My Relander en Expert (v. Ustinov). Mathis Burnouf werd tweede op de rug van de BWP-merrie Nouvelle vh Veldhof gevolgd door Isabelle Grandke die het brons in ontvangst mocht nemen op Quukske Z (v. Quasimodo Z).

Volledige uitslag

Als afsluiter in het Sentower Park kwam de U25 nog een laatste keer in actie in een rubriek over 1.35m. Daarbij kon Jessica D'Errico het brons binnenhalen op Nice as Twice v Berkenbroeck Z (v. Nonstop) met een foutloze ronde. Voor Vic de Plecker was er een achtste plaats op Totality Z (v. Toulon). Rik Nauta bevond zich ook nog bij de geplaatste combinaties en kwam op elf met Noisette van de Ceulshaegen (v. Toulon). 

Volledige uitslag