Louis Lambrecht onverslaanbaar in Gouden Laars Meerdonk

Louis Lambrecht onverslaanbaar in Gouden Laars Meerdonk

De Gouden Laars jeugd kwam het afgelopen weekend aan de start bij Stal De Kriekelaar in Meerdonk. In de 1.40m hoofdrubriek kwalificeerden zeven combinaties zich voor de herkansing. Enkel het podium wist de barrage foutloos af te werken. Louis Lambrecht zette de scherpst foutloze chrono met de 11-jarige Ziggy Stardust Z (Zandor Z). 

Lambrecht en de 11-jarige zoon van Zandor bleven een halve seconde voor op de Antwerpse amazone, Lien Van Ende met onder het zadel de 13-jarige Curiosity (Caretino). Het podium werd afgewerkt door Yana Jansegers en de 8-jarige Orlando Van De Afspanning (Kartouzo Van 't Kathof).

Net buiten het podium strandde Elise Van Den Branden op de vierde plek. Van Den Branden en Loreen Van 't Ruytershof Z (Levisto Z) wisten de snelste chrono neer te zetten. Met één springfout bleef het paar voor op Mykola Pylypeiko en Karat (Kannan).

Carlotta Stegen en Kyle Cuyoers goed voor winst

Eerder won Carlotta Stegen de 1.30m rubriek met onder het zadel de 15-jarige Carcica (Carthino Z). In deze 1.30m proef bleef het paar minder dan één seconde voor op Anouk De Proft met Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel). Yana Jansegers werkte de top drie af op de rug van de achtjarige dochter van Bisquet Balou C vd Mispelaere, Ons Mathilde van de Wilgendreef.

De 1.20m proef kwam op naam van Kyle Cuypers en zijn vertrouwde Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon). Met ruim drie seconden verschil volgde Oost-Vlaamse amazone, Estee Bomere op de tweede plaats. Samen met Jade Van Ten Breebroek (Clipper vd Begijnakker D 10) bleef Bomere, Carlotta Stegen met de KWPN-merrie, Carcica (Carthino Z) voor.

Alle resultaten