Lore Decock neemt winnende start in Gent!

Lore Decock neemt winnende start in Gent!

In Gent is er ook een druk regionaal programma. De HROV trapt het nieuwe seizoen af, en daarbij mist Lore Decock haar start niet. Samen met O d'Amour (Jesse James J&B) won de Oost-Vlaamse de 1.20m hoofdrubriek.

Decock en de 10-jarige BWP-merrie bleven nipt voor op Ellen de Swert en Cantchelaro (Chagall van de Burggrave). Op de derde plaats vervolledigde Mirthe Laureys het podium. Laureys en Nayla C (Bisquet Balou Vd Mispelaere) waren ruim drie seconden sneller dan Lise Van den Brande en Koblenz CI (Arezzo VDL).

Hippique.Immo-ruiter, Kjell Peeters vervolledigde de top vijf met onder het zadel Oxenta d'Arsouilles (Hercules by Hippique.Immo).

Elisha De Vos loodste haar BWP-merrie, Parodie Van T&L (Lavallino ter Klomp) naar de winst in de 1.10m rubriek. Op donderdag hield De Vos de concurrentie achter zich met de negenjarige dochter van Lavallino ter Klomp. Het duo verwees daarbij Shauni Heleyn met Juna Van 't Clavotterhof (Watch Me van 't Zorgvliet) naar de tweede plaats. Lore Decock en. Chakille d'Amour Z (Clinton I) vervolledigden de top drie.

Het duo werd opgevolgd door Ada Franchois met Picobello van de Vlasbloemhoeve (Kafka van de Heffinck), terwijl de top vijf afgewerkt werd door Elise Verschueren en Anouk van Dreamshorses Z (Amadeo van 't Vossenhof Z).

Er stonden ook twee 1.00m rubrieken op het programma. Noah de Haes greep de eerste winst in het zadel van Now or Never. De Haes plaatste zich ook derde met Chello BMV Z (Chaiton F Z). Op de tweede plaats vervolledigde Olivier Delens met Naturelle van de Lentakker (Bamako de Muze) de top drie.

Felicia Karatekin en Sienna Van de Celiebrug Z (Spartacus TN) wonnen van Jolien SChepens met Unique Normand  (Derby Du Gite) de tweede 1.10m. Lore Decock vervolledigde in deze proef de top drie met Qi d'Amour (Mosito van het Hellehof).