Laura Martin en Selina Santarlasci de besten in finales voor juniors A en B op jumping van kempische regionale

Laura Martin en Selina Santarlasci de besten in finales voor juniors A en B op jumping van kempische regionale
Op de Allius Manege van Alken vond afgelopen weekend de 3-daagse jumping plaats van de kempische regionale, er stonden pony-proeven op het programma, proeven voor jonge paarden en alsook gewone proeven.

De eerste dag was gevuld met alleen maar proeven voor pony's, de 1m proef werd gewonnen door Kyle Cuypers en haar Ora, ze kwamen over de finish in een tijd van 31.02 seconden. De 1.10m proef werd gewonnen door Sharon Weidenbaum en haar pony P'oscar Drum Vh Juxschot (v.Invisible " E " V /h Juxschot), hun chrono tikte af bij een tijd van 40.43 seconden.

Er stonden ook kwalificaties van de finales op het programma, dat van de juniors A en dat van de juniors B, het junior A selectie werd gewonnen door Ulrike Uitdebroeks en haar Fagot de Lenu (v. Bacardi orange de Muze), ze beëindigden hun barrage in een tijd van 32.47 seconden. In het junior B selectie was Kyle Cuypers de snelste met onder het zadel Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon), hun tijd bedroeg 27.63 seconden.

Op de tweede dag van de kwalificaties was bij de juniors A Wout Duyssens de snelste met zijn Cassina, in een tijd van 62.13 seconden. De proef voor juniors B werd gewonnen door Cato Rochus en haar  Gana (v. Viking Vd Kwekenhoeve), hun tijd bedroeg  62.56 seconden.

De proef voor juniors en seniors over een hoogte van 1.10m werd gewonnen door Geenen Sander en zijn Tokiotel De La Pomme (v. Taran de la Pomme), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 65.16 seconden. De seniors A proef werd gewonnen door Ellen Van Olmen en haar Amaretto, hun tijd bedroeg 27.73 seconden. De manche voor het kampioenschap van de seniors B werd gewonnen door Ephsieny Van Roy en haar Daphne Vd Brouwershoeve hun tijd bedroeg 24.72 seconden. De manche voor het kampioenschap voor juniors en seniors over een hoogte van 1.20m werd gewonnen door Wesley Carmans met onder het zadel Calvados.

De finale van het kampioenschap voor juniors A werd gewonnen door Laura Martin en haar Wiepke (v. Indoctro), hun tijd bedroeg 35.5 seconden. De winnaar van de finale van het kampioenschap voor juniors B is Selina Santarlasci en haar Shakira (v. Landus), ze waren de enigen met 0 fouten in de eerste omloop.

Voor meer resultaten klik hier.