Koen Vereecke beste Belg in middagrubriek van Lier

Koen Vereecke beste Belg in middagrubriek van Lier

In Lier is de middag begonnen met twee internationale rubrieken. De 1m40 en het 1m35 stonden er op het programma. 

Quick results 1m40:

1. Martin Reznicek - Chanya 
2. Koen Vereecke - QP Castellane
3. Jos Verlooy - Jenco Dw


Het 1m40 is voor Martin Reznicek en zijn Chanya (Chacco Blue) met wie hij in 27,28 seconden de rubriek op naam schreef. Hij bleef daarbij nipt voor op Koen Vereecke die met QP Castellane (Casall) in 27.54 seconden de tweede plaats noteerde. Jos Verlooy kon er rekenen op de BWP-er Jenco Dw (Calvaro) met wie hij in 28.12 seconden op de derde plaats eindigde. 

Verder is er nog een vierde plaats voor Lieven Devos met Elorrado MVnz en is het Marcus Westergren die met Faya Sao Miquel op de vijfde plaats eindigde. 

In het 1m35 is er Zwitserse winst voor Arthur Gustavo da Silva en de BWP-er Gini van het Broekdal (Winningmood) die hij in 57.83 seconden rondstuurde. Hij bleef er de Nederlander Tom Martens voor die met Jiamante van Essene (Diamant de Semilly) in 58.83 seconden op de tweede plaats eindigde. De derde plaats is er voor Jacob Hellström en zijn Mansini Ltd (Caressini) met wie hij in een tijd van 58.94 seconden over de finish vloog. 

Een zesde plaats is er nog voor Teddy van de Rijt met Gino (Echo van 't Spieveld) en we zien Anouk Kort met Chivas AP Z op de zevende plaats terug. 

Het beste Belgische resultaat kwam in deze rubriek van Arnaud Gaublomme met Koriana van Klapscheut met wie hij op een tiende plaats eindigde.