Leonie Peeters voert Belgische delegatie aan in GP-kwalificatie Oliva

Leonie Peeters voert Belgische delegatie aan in GP-kwalificatie Oliva

De Gold Tour in het Spaanse Oliva had Leonie Peeters helemaal bovenaan op één in de kwalificatie voor de Grote Prijs. In het zadel van Maquinn vd Heffinck (Quinn vd Heffinck) voerde de amazone een overwegend Belgische uitslag aan. 

Het 1.45m hoge parcours vormde geen probleem voor Peeters en de elfjarige merrie uit de stallen van Van De Heffinck. Het duo stopte de klok op een snelle tijd van 60,23s. Met een tijd van 61,55s zagen we Vincent Lambrecht op twee met de sBs hengst S & L Exxon Hedonist (Ogano Sitte, fokker: Don Leys). Op vier volgde Jérôme Guery die de negenjarige Enjoy d'Eole (Kannan) in 62,70s over de finish stuurde. De vijfde plaats was voor T&L-ruiter Frédéric Vernaet en de negenjarige Olleke Bolleke Jw Vd Moerhoeve (Kannan). 

Elisa Strubbe liet zich opmerken door haar te klasseren op de zevende plaats met Ona Van't Veldeken (Dieu Merci van T&L). Binnen de top tien schitterde Mathieu Guery op negen in het zadel van Callac de Cyrmanol (Quintago I). Louise Ameeuw zagen we op de dertiende plaats met Nasty Boy de Muze (Bamako de Muze).

Resultaten



F. ©: 1clicphoto - Hervé Bonnaud