Kyle Cuypers zet winnende reeks verder met GP-winst in Genk

Kyle Cuypers zet winnende reeks verder met GP-winst in Genk

Net als gisteren werd het hoogste schavot van de Silver League in Genk ingepalmd door Kyle Cuypers en Quadro van t Buxushof (Elvis ter Putte). Het paar schreef de 1.40m Grote Prijs op naam. 

Hoewel Cuypers gisteren met de 8-jarige BWP'er uit de fokkerij van Kelly De Vuyst en Johan Cuypers nog met ruime afstand de hoofdrubriek op naam schreef, was het op zondag een spannendere strijd. Voor het winnende paar werd een tijd van 36,16s neergeschreven in de barrage. Michael Vreys stuurde de eigen gefokte Chica Bomb van Plockroy Z (Comment vh Lindehof) in 36,75s foutloos rond en werd tweede. Met de 9-jarige Keaton (Cidane) besloot Maxime Tips de top drie met een tijd van 38,48s. 

De vierde plek was gereserveerd voor Emilie Evrard en Kandide Chavannaise (Cicero Z Van Paemel) gevolgd door Jan van Alken met de 8-jarige BWP'er Querido van't Ruytershof (Mosito van het Hellehof) uit de fokkerij van de familie Van Den Branden. 

Een rubriek eerder was het ook Cuypers die de concurrentie wist af te troeven. In het 1.30m hoge parcours loodste hij Reva van t Buxushof (I'm Special de Muze) naar de overwinning. Vreys moest ook hier achtervolgen en werd opnieuw tweede met Extra Z (L.b. Eagle Eye). Henk Clabots vervolledigde de top drie met Just a Lonely Boy Stuyvenberghof (Cicero Z). 

Resultaten