Koen de Waele de beste in CSI1* Grand Prix Knokke, Frederic Vernaet houdt Belgen op koers in CSI5*

Koen de Waele de beste in CSI1* Grand Prix Knokke, Frederic Vernaet houdt Belgen op koers in CSI5*

In Knokke regent het zonnestralen en prijzen dit weekend. Ondanks het warme weer wordt er dapper door gesprongen en blijven we mooie prestaties binnen zien komen. 

Quick results:

1. Douglas Lindelöw - Citti 3
2. Omer Karaevli - Cheston de la Pomme
3. Frederic Vernaet - Gin Duidam

Zo ook in de vijfsterren 1m45 competitie die op naam werd geschreven door de Zweed Douglas Lindelöw en de merrie Citti 3 (v. Catoki) die in deze rubriek tegen de klok de winst in handen hielden met 60.56 seconden. Voor Omer Karaevli en zijn Cheston de la Pomme d'Or Z (v. Chippendale) is er een tweede plaats met een tijd van 60.82 seconden. Frederic Vernaet en Gin Duidam (v. Quidam de Revel) zien we terug op een derde plaats met een tijd van 65.02 seconden. 

Niels Bruynseels en Lierada S (v Diarado) zien we nog terug op de achtste plaats, terwijl ook Gudrun Patteet opnieuw in de prijzen rijdt met Sea Coast Pebbles Z waarmee ze negende werd. Jerome Guery stuurde Grace P naar de elfde plaats. 

Met VDL Groep Chaccola weet Leopold van Asten de twaalfde plaats op naam te schrijven. 


GRAND PRIX CSI1* 1m30

Er stond tevens een eenster 1m30 Grote Prijs op het programma. Die viel prooi aan de Ier Jordan Kilkenny en Florida van Maarle (v. Diarado) die in 41.85 seconden de winst grepen. Voor België is het dan Koen de Waele met Hilfiger van T Amaldonk Z (v. Horion de Libersart) die hier op de tweede plaats eindigden. Alexandra Crown vinden we dan met Von Cim terug op de derde plaats. 

De vierde plaats is er voor Hervé Lange met Delta Fee des Hazalles en Jordy van Massenhove en Moor vd Bisschop schrijven de vijfde plaats op naam. 

Voor Annette Wolf is er met haar Irish Coffee PR nog een zesde plaats. 


Resultaten