Kim Celis en Thibeau Spits scoren op Summer Editie Groenten Jumping

Kim Celis en Thibeau Spits scoren op Summer Editie Groenten Jumping

Ook vandaag en morgen wordt er nationaal gesprongen bij de familie Ceulemans-Spits. Terwijl de nationale en regionale inschrijvingen voor Beervelde geopend zijn, won Kim Celis deze ochtend de Silver 1.20m rubriek in St Katelijne Waver. Later wist Thibeau Spits op eigen terrein de concurrentie achter zich te houden.

In de 1.30m rubriek snelde Thibeau Spits naar de eindzege met Javanna van de Torredreef (Wandor van  de Mispelaere). Het duo bleef net geen drie seconden voor op de Oost-Vlaamse amazone, Shari De Laet. In het zadel van Stal Lenssens' Hypnose vd Bosrand (Nabab de Reve) verwees De Laet, Jan Mertens naar de derde en vierde plaats.

Mertens volgde met respectievelijk Malissa (I'M  Special de Muze) en Magnific De Reve (Emerald). Jorich Spits werkte de top vijf af met onder het zadel zijn eigen  Gamble S (Baltic VDL).

Eerder  wist Celis stables amazone, Kim Celis, Patrik Spits achter zich te houden in de 1.20m rubriek. Samen met Beaujolais (Orame) bleef Celis nipt voor op Patrik Spits met onder het zadel de 15-jarige Freestyle Van de Withoeve (Concorde). Caroline De Laet vervolledigde het podium met Etna Du Chateau (Quaprice Boismargot Quincy).

Het paar werd opgevolgd door Eliane de  Beule (Girlybet R) en Caroline De Laet (Ola Kala de Regor).


F. © Groentenjumping / Anouk Pabiszak